スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Persimmon JAM

KIF_1925.jpg


Persimmon & Apple JAM

1, Dice three persimmons and one and half apples

2, Prepare a flying pan and put all fruits and honey (40g)

3, Boil them until the water comes out.

4, Put lemon Juice, and smash as much fruits as you want.

5, Bottle all with warmth (Warmer JAM you bottle, longer it can be kept)

Mikan JAM

1, Boil 5,6 Mikans and peel all.

2, Put all Mikans into a blender, and mix them in 30 sec.

3, Prepare a flying pan and pour Mikan juice into it

4, Boil it for 10 min.

5, Boil another 10 min. after put suger(100g) and liqueur(liking)

6, Bottle it (Later it hardens so it is better to bottle as loose JAM)
スポンサーサイト

非公開コメント

プロフィール

l_rosso

  • Author:l_rosso
  • My tracks since 2005
    How I'm going to be.
    Go straight.
    Move on.
最近の記事
最近のコメント
最近のトラックバック
月別アーカイブ
カテゴリー
ブロとも申請フォーム

この人とブロともになる

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。